Implementem la nostra acció educativa utilitzant projectes i recursos educatius. Aquestes eines són un suport per a la tasca educativa que els equips de treball realitzen a les escoles amb els infants i les famílies.

L'Escudella de cultures

Durant el curs apropem als infants a altres cultures d'arreu del món. Afavorim tots els elements comuns i valorarem la multiculturalitat com a factor d'enriquiment social i personal, per tal de reforçar l'adquisició d'hàbits, normes, valors i totes aquelles conductes educatives referents a la convivència, l'alimentació i la higiene. Facilitem a l'equip de monitors /es recursos de jocs, contes i activitats distribuïts per cicles i rotatius trimestralment.

Projecte d'hàbits. Gaudim de l'àpat

El temps de menjador és un lloc on tenim el privilegi de poder fer un treball important d’iniciació, assoliment i posterior manteniment en els hàbits que es poden treballar transversalment a l’àrea de nutrició i dietètica, socialització i de lleure i oci. Per aquesta raó oferim als monitors i monitores aquest projecte de treball d’hàbits, juntament amb un suport visual de pòsters que decoraran el menjador i diverses dinàmiques per treballar-los d’una forma funcional.

Cuina pedagògica

Aquest projecte va dirigit a escoles que de cuina in situ de 7 i TRIA. És un projecte organitzat conjuntament entre el Departament de cuina i el Departament pedagògic. Ens permet treballar aspectes pedagògics de les festes tradicionals, com la castanyada, Carnestoltes o Sant Jordi, i gaudir d’un dinar temàtic emmarcat en aquestes tradicions.

Carpeta de recursos

Ventall de recursos pedagògics: estratègies de resolució de conflictes, dinàmiques de grup, estratègies d'intervenció educativa, etc.

Sensibilització ambiental

Som una empresa compromesa amb el medi ambient i amb els nostres projectes treballem la sensibilització del respecte pel medi ambient a través dels cartells de recollida d’envasos, matèria orgànica, aigua ... penjats a la zona de buidatge dels menjadors, així com amb activitats i tallers.

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top