7 i TRIA és una empresa educativa que inicia la seva activitat l’any 1990, quan un equip de profes­sionals del sector del lleure va decidir engegar un projecte amb la intenció de donar un nou impuls a l’educació en el lleure infantil i juvenil

 

La nostra experiència i capacitat de treball ens han permès oferir un ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa, d’una manera com­promesa i eficient. Ens hem adaptat constantment tant a les noves necessitats i demandes de la societat com a les dels centres educatius, modu­lant i ampliant els projectes que s’ofereixen, sense allunyar-nos, però, de l’objectiu inicial: intervenir educativament en el temps de lleure dels infants i joves.

  

Actualment l’equip de 7 i TRIA està format per més de 1.600 persones, entre personal d’oficina, moni­tors i monitores, responsables pedagògics i perso­nal de cuina i de càtering. És un equip de profes­sionals implicats també en el projecte d’empresa.

 

Escoles, administracions i associacions de mares i pares de tot el territori català confien en nosaltres per a la gestió de més de 250 projectes educatius i serveis diversos. Ens adaptem a les necessitats i circumstàncies de cada centre. I perquè cada escola és única volem oferir una resposta única, específica i adequada a cada centre educatiu.

 

Després d’anys d’experiència i de treballar plegats amb els diferents agents educatius, extraiem set trets característics que conformen la base de la nostra intervenció educativa:

 

 

 

 

Aquest projecte no seria viable sense un equip de professionals, infants, famílies, mestres i comunitat educativa que s’identifiquen amb el projecte i en for­men part activa. Difonen el model i el milloren dia rere dia.

 

       

 

 

 

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top