El menjador que jo somio

 

El menjador que jo somio, és el nou projecte de menjador escolar que encetem amb molta il·lusió per a aquest curs. Un projecte creat amb els somnis de milers de nens i nenes i centenars de professionals que els acompanyen dia rere dia. També hi té un polsim dels nostres somnis, d’aquells que any rere any ens fan volar i avançar.

El temps de migdia com a espai educatiu de lleure ha anat evolucionant al llarg dels anys, cap a un lleure participatiu i actualment es troba en un canvi de paradigma. En els darrers anys hem avançat cap a un espai temps on es generen espais convivencials d’aprenentatge, un espai temps on la lliure elecció, el compromís, l’empoderament i els climes relacionals positius esdevinguin una oportunitat de creixement humà i de gaudir, deixant enrere els menjadors normatius, rígids i dirigits.

El menjador que jo somio vol fer un pas endavant en la gestió del temps de lleure del menjador escolar, oferint un projecte de dinamització de patis basat en l’autogestió com a eina metodològica.

 L’objectiu és assolir graus de participació reals dels nens, allunyant-nos d’espais educatius amb participació simbòlica o decorativa, on l’infant pugui expressar les seves idees i organitzar-les i a més a més compartir-les amb els seus monitors.

Un espai/temps on els infants no només puguin escollir quina és aquella activitat que volen fer després de dinar sinó que la puguin imaginar, dissenyar, crear i finalment gaudir.
Un projecte pensat per facilitar els espais d’autogestió al menjador escolar.
Un recull de dinàmiques i processos que ens ajudaran a dur-ho a la pràctica d’una forma lúdica, dinàmica i divertida.
Un temps per créixer en companyia, per somiar i on el nen sigui nen.

Dolços somnis!

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top