Des de 7 i TRIA, amb el nom de "Tasta'm i bon profit" us oferim el projecte de servei de càtering de línia freda, dirigit a aquelles escoles que no poden cuinar a les seves instal·lacions, però que volen un servei òptim al menjador escolar, oferint una alimentació de qualitat, saludable i nutritiva. El menjar és preparat de les nostres pròpies instal·lacions de cuina.

Objectius del servei de càtering de línia freda

    • Proporcionar un menú adequat tant des del punt de vista nutricional com sensorial.

    • Realitzar el servei de menjador en aquelles escoles on no és possible cuinar a l'escola.


Desenvolupament del servei de càtering de línia freda

Elaborem els àpats, a la nostra pròpia cuina central. A partir d'aquí apliquem el procediment de línia freda que ens permet fer arribar els aliments a les escoles conservant intactes les seves qualitats.

Un cop cuinats els aliments són refredats ràpidament, mitjançant refrigeradors. Sense trencar la cadena del fred, són envasats en barquetes homologades que són termosegellades, per garantir la conservació.

Transportem aquestes barquetes amb camions frigorífics i els emmagatzemem en fred fins a l'hora d'escalfar l'àpat, que fem mitjançant forns elèctrics de regeneració per al seu consum.


Origen del projecte

El projecte "Tasta'm i bon profit" neix el novembre de 2010 amb la voluntat de reforçar el treball que des de fa tant de temps realitzem des dels nostres equips pedagògics i ens permet seguir creixent i ampliant serveis per adaptar-nos millor a les necessitats dels centres.
Càtering escoles
Càtering escoles
Càtering escoles

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top