Objectius del servei d'acollida

 • Aprendre diferents formes d’entreteniment, ja que, aquest coneixement influència positivament en el temps d’oci personal del nen/a.
 • Facilitar al nen/a l’entrada i sortida de l’escola en diferents horaris, contemplant l’esmorzar i el berenar.
 • Potenciar el desenvolupament personal de cada infant.
 • Afavorir la convivència i respecte mutu.
 • Potenciar a través del joc i la creativitat, la socialització i l’assumpció de normes del joc per aconseguir incorporar els hàbits, valors i normes.
 • Estimular la participació, l’esperit d’iniciativa, l’esperit crític i el sentit de la responsabilitat que neix de la convivència grupal.

  Desenvolupament del servei d'acollida

  Des de 7 i TRIA pensem que tota activitat realitzada dins l’escola té una intencionalitat pedagògica, per això, tot i que el temps que es dedica a l'acollida és breu, el nostre servei d'acollida ofereix un espai dedicat fonamentalment al lleure dels infants, amb l’objectiu que es diverteixin, juguin i aprengui en un ambient distès.

  També es un espai d’entrada i sortida a l’escola, per tant a més de facilitar la combinació horària de les famílies, ens ocupem de que els nens/es esmorzin i berenin, per tal de facilitar el seu funcionament diari.

  Realitzarem jocs i activitats que potenciïn la interacció grupal, la cooperació i el treball en equip, sense perdre de vista l’individu, les seves característiques personals (edat, interessos, ...).

  Conscients que aquest espai ve a substituir una part del temps que el nen/a passa amb la família, els temps d'acollida tenen un tarannà càlid i lúdic alhora, fent que els infants se sentin còmodes i atesos.

  Tantes coses per explicar!!!

  01-07-2022 Diari de colònies

  Són les 8h del matí i sona la música per despertar-nos. Avui, ningú s’havia aixecat abans. Ja us vaig dir que el ritme de les colònies es va notant i...

  Llegeix més

  Caminem Juntes!

  30-06-2022 Diari de colònies

  Dia 29 de juny de 2022 Avui, a 2/4 de 8 del matí no s’escoltava ni una mosca. Tanmateix, una mica abans de les 8h sentíem com algunes persones ja xerraven...

  Llegeix més

  C/ Carretera de Barcelona, 83
  08740 Sant Andreu de la Barca
  Baix Llobregat

  Tel. 93 682 10 43
  Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

  Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
  Scroll to top