ivermectin is effective for covid-19 real-time meta analysis of 52 studies ivermectina gotas dosis maxima ivera ivermectina comprimidos para humanos precio cheap alternative to ivermectin

Formacio

Oferim formació integral i contínua a tots els nostres treballadors amb l'objectiu de dotar-los de recursos, habilitats i competències. Agrupem aquesta formació en quatre eixos principals:

  • Manipulació d'aliments.
  • Riscos laborals.
  • Titulacions.
  • Monogràfics


El dret de formació, regulat a l’article 19 de la Llei de Prevenció, estableix que l’empresari ha de garantir la formació en matèria preventiva a tots els treballadors/ es. Realitzem aquesta formació preventiva des del mateix moment d’incorporació del treballador/a a l’empresa, centrant-nos en el lloc de treball o funció de cada treballador/a i adaptant-nos a l’avaluació del riscos.

Llegeix més: Prevenció de Riscos Laborals


Oferim una formació a mida, en format de monogràfics, per donar resposta a aquelles necessitats formatives que es detectin. La llista de monogràfics s'actualitza de forma permanent en funció de les necessitats.

Llegeix més: Monogràfics

Oferim formació continuada gratuïta per als monitors/ es i coordinadors/ es , en les titulacions oficials homologades per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya com a monitors /es i Directors/es d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil.

Formació Monitors i directors lleureDonem formació a tots els nostres treballadors/es, en referència a la seguretat alimentària, higiene personal i d'altres pràctiques higièniques per la manipulació d'aliments. Aquesta formació és obligatòria per a tots els treballadors/es que fan una manipulació de l'aliment, des d'equips de cuina a equips de monitors /es. La formació s'adapta a les necessitats de cada grup de treball.
Formació Manipuladors d'aliments


C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top