A la cuina

L’alimentació a la infància fins a l’adolescència, el nen/a passa per diferents fases alimentàries, fins que aconsegueix menjar de tot i incorporar-se progressivament al tipus d’alimentació familiar i social. Per això, hem elaborat una proposta de menús atractiva, innovadora i equilibrada que faciliti la seva acceptació per part del infants Des de ben petits és important facilitar una bona relació entorn l’àpat, ja que, aquesta condicionarà l’acceptació dels àpats al llarg dels seu creixement. Cal donar valor a la forma de presentació dels plats variar-ne els sabors, els colors, les formes i la textura. Un plat ben presentat sempre desperta l’ interès del nen/a i estimula la gana. És important tindre en compte els diferents ritmes dels infants, i respectar les seves decisions. Poc a poc l’infant tindrà més capacitats i podrà anar experimentant amb el menjar. Basant-nos amb aquesta premissa, dissenyem un menú, que facilita la relació de l’infant amb l’àpat i facilita la incorporació progressiva de nous aliments. Una dieta sana, variada i equilibrada, ens ajudarà a fer créixer l’infant des d’una visió fisiològica i emocional. L’alimentació adequada de l’infant es basarà en una proposta alimentària variada, suficient, equilibrada i individualitzada, d’acord amb la constitució de l’infant. Per tant a l’hora d’elaborar els menús tenim en compte que eduquem per l’alimentació, per aquest motiu establim un marc alimentari, on recollim les bases per a l’elaboració de menús donant resposta a una triple demanda que ens aporta l’àpat.

Proteïna Vegetal

Seguint les recomanacions de l’OMS introduïm plats cuinats a base de PROTEÏNA VEGETAL amb una important acceptació dels infants del menjador.

Tenim en compte els gustos dels nens i nenes per tal que la incorporació d’aquests plats es faci també efectiva en tota la seva dieta.

Aquests plats són:

  • Croquetes de mill
  • Lasanya i bolonyesa amb proteïna vegetal
  • Croquetes de cigrons
  • Mandonguilles de verdures

 

 

Peix Fresc

    

Un cop a la setmana el PEIX que servim a les escoles és FRESC, majoritàriament provinent de la llotja de Tarragona.

A l’obrador del nostre peixeter, el peix es desespina, desescata i es porciona en les mesures de cadascuna de les espècies per cuinar-ho. Pel matí arriba a l’escola a punt de ser preparat.

Estem compromesos amb l’ús d’espècies gens habituals en el consum de col·lectivitats i més habituals en el consum de peixeteria.

Això ens permet cuinar espècies, fins ara poc habituals en els menjadors escolars com ara: maira, maruca, bròtola, llenguadina, bacallanet, mollera, truita, verat, sorell, moixina, seitó, fogonero, llobarro. A més dels ja coneguts: lluç, salmó, bacallà, orada...

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top