what to do for ivermectin overdose ivermectin tablets uk pharmacy ivermectin 6mg price in kenya ivermectina costo farmacia guadalajara para q sirve kilox gotas does oral ivermectin kill lice eggs ivermectina quanox precio peru

El nostre projecte

L'infant és el principal protagonista de la nostra acció educativa.

Creem un menjador escolar entès com un espai-temps de responsabilitat compartida, amb un marc educatiu i alimentari propi. un menjador on tots els agents: els nens i les nenes, els monitors de menjador i cuina, l'escola i la família en formen part activa.

Treballem conjuntament per afavorir el benestar emocional i el desenvolupament autònom dels infants.

 

Els nostres menjadores escolars són:

·         Educatius, tant des de l’àmbit pedagògic com alimentari

·         Relacionals, on les persones participen i en son protagonistes

·         Lúdics, on destaca l’aprenentatge natural, a partir del joc i de les vivències

·         Emocionals, on els vincles són important

·         Ecològics i de proximitat on vetllem pel planeta i l’entorn en el que vivim

·         Saludable, oferint una dieta sana, variada i equilibrada.

·         Innovadors, on l’infant no només autogestiona el seu espai de joc si no que també autogestiona el seu àpat.

     
     

 

Oferim les següents modalitats de contractació de servei de menjador:

Des de 7 i TRIA us oferim la gestió integral del Menjador Escolar, un projecte pedagògic i de cuina comú, que facilita una línia d'actuació conjunta i innovadora. L'experiència adquirida en la gestió de menjadors escolars ens demostra que un únic interlocutor davant dels centres és la forma més àgil i efectiva de dur a terme el nostre servei.

Llegeix més: Servei de Gestió Integral de Menjador

Els nostres equips de monitors i monitores són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps de migdia que proposem des de 7 i TRIA. Aquests equips humans, professionals i en contínua formació, ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats de cada centre educatiu.

Llegeix més: Servei de Monitoratge

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica, incorporant-la, per tant, al nostre projecte pedagògic. Això ens permet treballar perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada.

Llegeix més: Servei de Cuina

Des de 7 i TRIA, amb el nom de "Tasta'm i bon profit" us oferim el projecte de servei de càtering de línia freda, dirigit a aquelles escoles que no poden cuinar a les seves instal·lacions, però que volen un servei òptim al menjador escolar, oferint una alimentació de qualitat, saludable i nutritiva. El menjar és preparat de les nostres pròpies instal·lacions de cuina.

Llegeix més: Servei de Línia Freda

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top