ivermectina ces posologia ivermectina para piojos precio farmacia guadalajara how long does it take for ivermectin to kill worms para que se usa la ivermectina en humanos where to buy ivermectin for scabies uk where can i purchase ivermectin in the uk

 El menjador que jo somio

 

El menjador que jo somio, és el nou projecte de menjador escolar que encetem amb molta il·lusió per a aquest curs. Un projecte creat amb els somnis de milers de nens i nenes i centenars de professionals que els acompanyen dia rere dia. També hi té un polsim dels nostres somnis, d’aquells que any rere any ens fan volar i avançar.

El temps de migdia com a espai educatiu de lleure ha anat evolucionant al llarg dels anys, cap a un lleure participatiu i actualment es troba en un canvi de paradigma. En els darrers anys hem avançat cap a un espai temps on es generen espais convivencials d’aprenentatge, un espai temps on la lliure elecció, el compromís, l’empoderament i els climes relacionals positius esdevinguin una oportunitat de creixement humà i de gaudir, deixant enrere els menjadors normatius, rígids i dirigits.

El menjador que jo somio vol fer un pas endavant en la gestió del temps de lleure del menjador escolar, oferint un projecte de dinamització de patis basat en l’autogestió com a eina metodològica.

 L’objectiu és assolir graus de participació reals dels nens, allunyant-nos d’espais educatius amb participació simbòlica o decorativa, on l’infant pugui expressar les seves idees i organitzar-les i a més a més compartir-les amb els seus monitors.

Un espai/temps on els infants no només puguin escollir quina és aquella activitat que volen fer després de dinar sinó que la puguin imaginar, dissenyar, crear i finalment gaudir.
Un projecte pensat per facilitar els espais d’autogestió al menjador escolar.
Un recull de dinàmiques i processos que ens ajudaran a dur-ho a la pràctica d’una forma lúdica, dinàmica i divertida.
Un temps per créixer en companyia, per somiar i on el nen sigui nen.

Dolços somnis!

C/ Carretera de Barcelona, 83
08740 Sant Andreu de la Barca
Baix Llobregat

Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top