Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) és un sistema, obligatori,  de gestió de perills en el camp de la seguretat alimentaria. Té fonaments científics i és sistemàtic en el seu desenvolupament. Identifica, avalua i controla els perills significatius per a la innocuïtat dels aliments. Des de 7 i TRIA creem, amb el suport d'una empresa especialitzada, els plans APPCC personalitzats per a cada centre.




Bones vacances!

29-07-2022 Activitats de vacances

Bones vacances!

Com cada juliol, acomiadem les activitats de vacances, la traca final de l’estiu! Després dels mesos d’escola, infants i joves, hem pogut gaudir dels casals i colònies, tot compartint aventures i...

Llegeix més

La màgia de l’últim dia

17-07-2022 Diari de colònies

Bon últim vespre de colònies famílies. Quina alegria que arribi aquest dia. És un dia d’allò més agredolç. Hi ha una mica de tristesa perquè les colònies s’acaben. Però a...

Llegeix més

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top