dosis de ivermectina en pastillas para perros mectizan 3mg for corona in arabic ivermectina prospecto perros stromectol ebay uk ivermectina para piojos dosis gotas how often to take ivermectin for scabies ivermectina 6mg precio ecuador
Imprimeix

Les colònies juguen un paper fonamental en l'educació dels infants. Ofereixen oportunitats educatives diferents i complementàries i ens permeten treballar aspectes de desenvolupament social, convivència, diversió sana i respecte vers la natura. En resum, diversió, descans i educació en un context diferent a l'habitual.

Objectius del servei de colònies

  • Desenvolupar hàbits solidaris
  • Enriquir les relacions establertes del grup
  • Gaudir de la companyonia
  • Descobrir el medi natural provocant curiositat, respecte i cura del mateix
  • Gaudir d'estar a l'aire lliure i en un context diferent de l'habitual
  • Actuar amb autonomia, confiança i seguretat

Desenvolupament del servei de colònies

Es planteja un centre d'interès que ens marca l'eix transversal de les activitats i ens permet aconseguir i estimular la motivació de l'infant amb l'adquisició de nous aprenentatges. El centre d'interès es desenvolupa emmarcat en l'entorn social i territorial on es duran a terme les colònies, tot aprofitant els recursos i l'entorn natural. L'infant hi participa, en pren part i n'obté la identitat.

Un equip de monitors i monitores s'encarrega de programar, dinamitzar i desenvolupar l'activitat, adaptant-se a la realitat de cada grup.

Colònies d'estiu
Colònies d'estiu