ivermectin tablets south africa price what does ivermectin treat in chickens como tomar ivermectina 2 comprimidos de uma vez ivermectin for sale near me ivermectin for humans uk buy how to use ivermectin sheep drench can i buy ivermectin over the counter in uk
Imprimeix

Des de 7 i TRIA entenem la cuina com una eina pedagògica, incorporant-la, per tant, al nostre projecte pedagògic. Això ens permet treballar perquè els infants desenvolupin el sentit del gust i el bon menjar, experimentin amb textures, olors, colors i gustos diferents, puguin provar de tot i alimentar-se seguint una dieta mediterrània equilibrada i variada.

Objectius del servei de cuina

  • Proporcionar un menú adequat tant des del punt de vista nutricional com sensorial.
  • Seguir les pautes d'una alimentació sana i equilibrada, assegurant la introducció d'hortalisses i fruites variades i de temporada.
  • Vetllar per la qualitat del producte, gestionant les compres a nivell sostenible i orientant-les cap a l'alimentació ecològica i natural, prioritzant productes gestionats pels col·lectius menys afavorits.
  • Assegurar unes pautes higienicosanitàries, mitjançant l'elaboració d'uns manuals de plans preventius propis (APPCC) i creant-ne sistemes de valoració.

Desenvolupament del servei de cuina

El funcionament d'aquest servei ens permet donar resposta a totes les demandes dels infants, pares, mares i escola.