dosagem ivermectina para ces will ivermectin kill hookworms in dogs how to fix securom failed to initialize pes 2013 is ivermectin harmful to dogs how often to give ivermectin to guinea pigs
Imprimeix

Els nostres equips de monitors i monitores són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps de migdia que proposem des de 7 i TRIA. Aquests equips humans, professionals i en contínua formació, ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats de cada centre educatiu.

Objectius del servei de monitoratge

Els nostres equips de monitors i monitores treballen per:

  • Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat.
  • Desvetllar, a través del joc, la creativitat i la imaginació de cada infant.
  • Valorar la participació en les activitats, divertint-se i aprenent al mateix temps.
  • Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d'higiene i socials.
  • Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar.
  • Valorar l'entorn i respectar-ne les condicions.

Desenvolupament del servei de monitoratge

Des del departament pedagògic de 7 i TRIA, juntament amb l’equip de monitors i monitores elaborem el Pla de treball, adaptant-lo al projecte educatiu de l’escola.

El pla de treball serà el document bàsic per estructurar el servei de menjador, ens permetrà fixar els objectius pedagògics, la distribució de grups i tasques i la seva temporalització, tenint present les característiques del centre, dels infants i dels recursos de què disposem.

El nostre dia a dia es duu a terme amb una atenció acurada de l’infant, incidint en la vessant nutricional i educativa.

Tots els equips són dirigits per un coordinador/a de centre que, juntament, amb el coordinador/a de zona estableixen un procés de treball on el funcionament s’avalua contínuament, això ens permet establir uns serveis dinàmics i oberts.
Monitora menjador
Monitors de menjador
Activitats pati menjador