El servei de cuina en el menjador escolar, cal entendre’l com a part fonamental del projecte de migdia, i del procés educatiu que en aquest espai de temps es desenvolupa.

La incorporació de la gestió de cuines, va representar ara fa 4 cursos una aposta molt important en l’organització i funcionament de l’empresa. El present però, ens dona la raó, doncs en aquest moment, gestionem ja la cuina de la meitat de les escoles en que oferim el servei educatiu de migdia, amb més de 10.000 alumnes que cada dia dinen amb nosaltres.

Objectius:


  • Donar atenció alimentària i pedagògica als alumnes durant el temps de migdia.
  • Elaborar els menús diaris garantint una alimentació sana i equilibrada.
  • Incorporar de forma gradual matèria primera ecològica.

Desenvolupament del servei de cuina:


El departament de cuina de 7 i TRIA elaborem el Projecte tècnic de cuina, el Quadern de menús i el Quadern del cuiner i realitzem el servei amb total adequació i compliment de la normativa higienicosanitària, quant a l’elaboració, manipulació i trasllat d’aliments.

Des de 7 I TRIA, garantim:

  • La qualitat dels productes: garantim que els productes utilitzats en l’elaboració dels menús són de primera qualitat gràcies a una bona sel·lecció de proveïdors que acrediten seguir les línies pautades per l’empresa i la normativa vigent.
  • Incorporació gradual de matèria primera ecològica i utilització de productes frescos de temporada.
  • Compromís d’acords de subministrament amb empreses i entitats la finalitat de la qual és la integració sociolaboral de persones amb discapacitats.
  • Rotació dels estocs.
  • Control de comandes, de recepció i de rotació. Per comprovar les existències, les condicions de transport i embalatge establert.
  • Preveiem els menús especials per a casos específics: vegetarians, celíacs, es contemplen possibles intoleràncies a l’ou, la llet...

Com ho fem?


  • Visites periòdiques
  • Revista
  • Menús diaris
  • Derivacions de menús
  • Protocol d'al·lèrgies i intoleràncies
  • Proposta sopars
  • APPCC
  • Cuina ecològica
  • Proveïdors
  • Projecte de cuina
  • Inversions i amortitzacions

cuina


C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top