Per tal d’oferir a les famílies possibilitats per conciliar la vida laboral amb els horaris escolars, 7 i Tria ofereix serveis d’acollida matinal (SAM) i tarda (SAT), aquests dos espais dedicats fonamentalment al lleure tenen com objectiu que el nen/a es diverteixi, jugui, aprengui en un ambient distès, abans d’iniciar i després d’acabar la seva jornada escolar.

 

Objectius:


  • Aprendre diferents formes d’entreteniment, ja que, aquest coneixement influència positivament en el temps d’oci personal del nen/a.
  • Facilitar al nen/a l’entrada i sortida de l’escola en diferents horaris, contemplant l’esmorzar i el berenar.
  • Potenciar el desenvolupament personal de cada infant.
  • Afavorir la convivència i respecte mutu.
  • Potenciar a través del joc i la creativitat, la socialització i l’assumpció de normes del joc per aconseguir incorporar els hàbits, valors i normes.
  • Estimular la participació, l’esperit d’iniciativa, l’esperit crític i el sentit de la responsabilitat que neix de la convivència grupal

 

Desenvolupament del servei:


Tot i que el temps que es dedica a aquest servei d’acollida és breu, considerem que tota activitat realitzada dins l’escola té una intencionalitat pedagògica, aquest temps ofereix la possibilitat d’aprendre a conviure , a compartir, d’educar en la socialització, posar en pràctica el treball en valors, respectar les normes i passar-s’ho bé junts. En definitiva, és un espai dedicat fonamentalment al lleure, amb l’objectiu que el nen/a es diverteixi, jugui, aprengui en un ambient distès.

També es un espai d’entrada i sortida a l’escola, per tant a més de facilitar la combinació horaria de les families, ens ocupem de que els nens/es esmorzin i berenin, per tal de facilitar el seu funcionament diari.

Realitzarem jocs i activitats que potenciïn la interacció grupal, la cooperació i el treball en equip, sense perdre de vista l’individu, les seves característiques personals (edat, interessos, ...).

Som conscients que aquest espai ve a substituir una part del temps que el nen/a passa amb la familia, per tant el seu tarannà deu ser càlid i lúdic alhora, que es sentin còmodes i atessos, que l’acollida sigui un espai proper.


sam

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top