7 i TRIA és una empresa educativa especialitzada en la gestió i serveis per a l’ensenyament, l’alimentació, el lleure i la cultura.

Fa uns vint anys, un equip de professionals del sector del lleure vam fundar 7 i TRIA, amb la intenció de donar un nou impuls a l'educació en aquest àmbit. La nostra experiència i capacitat de treball ens ha permès oferir una ampli ventall de serveis adreçats a tota la comunitat educativa, d’una manera compromesa i eficient.

El projecte educatiu de 7 i TRIA té com a finalitat treballar l’educació integral dels infants afavorint el respecte per la sostenibilitat i el medi ambient, promoure activitats per a la multiculturalitat i l’atenció a la diversitat i fomentar l'educació en valors.

7 i TRIA té capacitat per treballar en tot l’àmbit territorial català. Gestiona més de 130 projectes educatius: menjadors escolars, cuines, casals d’estiu, extraescolars,... i és una organització capaç d’adaptar-se a les necessitats i a les circumstàncies de qualsevol tipologia de centre.

oficina2

C/ Carrer del Riu Anoia, 42-54
08820 El Prat de Llobregat
  Tel. 93 682 10 43
Correu electrònic: 

Empresa certificada per a les activitats de:

  • Disseny i desenvolupament de projectes educatius i d’alimentació
  • Gestió i prestació de serveis de cuina i càtering
Scroll to top